cart Produkti  (0)
Summa: 0 Eur
Lv / Ru / Eng
https://www.facebook.com/Veranacosmetics http://vk.com/verana_cosmetics

Ricinus Communis Seed Oil

Ricinus communis Seed Oil - rīcineļļa.

Tā ir dabiska mīkstinoša eļļa, kas viegli iesūcas ādā, padarot to mīkstu un mitrinātu.

Tai ir mīkstinoša, mitrumu aizturoša un reģenerējoša iedarbība, satur vitamīna E un karotinoīdu sabalansēto kompleksu.

Tā stimulē ādas priekšlaicīgas novecošanas procesu palēnināšanu.