cart Produkti  (0)
Summa: 0 Eur
Lv / Ru / Eng
https://www.facebook.com/Veranacosmetics http://vk.com/verana_cosmetics

Cocamidopropyl Betaine

Cocamidopropyl Betaine-kokamidopropil betaīns

Tas ir dabisks tīrīšanas līdzeklis ar maigu ietekmi, iegūta no kokosriekstu eļļas.

To izmanto ķermeņa un matu aprūpes preparātos, padara matus gludus un
„paklausīgus”.

Darbojoties kā anjonu virsmaktīvās vielas, maigi attīra ādu un matus.