cart Produkti  (0)
Summa: 0 Eur
Lv / Ru / Eng
https://www.facebook.com/Veranacosmetics http://vk.com/verana_cosmetics

Butyrospermum Parkii (Shea) Butter

Butyrospermum Parkii (Shea) Butter - Šī sviests (karite).

Šim sviestam ir dabīga izcelsme, to iegūst no karite koku riekstiem.

Palēnina ādas novecošanos.

Tam ir aizsargājoša, reģenerējoša, mitrinoša, mīkstinoša un pretiekaisuma iedarbība.

Uzlabo aktīvo vielu iekļūšanu dziļākos ādas slāņos.

Ātri iesūcas un veicina citu veselīgo ingredientu ātru uzsūkšanos.