cart Produkti  (0)
Summa: 0 Eur
Lv / Ru / Eng
https://www.facebook.com/Veranacosmetics http://vk.com/verana_cosmetics

Benzyl salicylate

Benzyl salicylate - Benzil salicilāts.

Tas ir sastopams dabā kā ēterisko eļļu komponents, iekļaujot kanangas eļļu un ilang-ilang.
 
Tas tiek izmantots tīrā veidā, lai radītu smaržas kā aromāta fiksators.

Tas dod aromātam stiprumu, kā arī nelielu balzāmisko niansi.